Blog

International Summer Camp – Are you ready?

per El petit panda el 9 abril, 2015 Sense comentaris

Casal d’estiu – 2015 a l’International Kids Center de Gràcia

International Summer Camp, l’opció més internacional i divertida per gaudir de l’estiu a Barcelona amb activitats exteriors i convivint amb l’anglès i el xinès de forma natural!

  • Quan? del 22 de juny al 31 de juliol i del 1 al 11 de setembre.
  • On?  al nostre International Kids Center de Gràcia (C/Torrent de l’Olla 167, Parc Infantil Interior, 08012, Barcelona).
  • Edats? de 4 a 9 anys.
  • Qué farem? diferents tallers i activitats que es desenvoluparan en xinès i anglès: cançons, jocs d’aigua, pintura, jocs d’intel·ligència, papiroflexia, etcétera.
  • Grups: els grups seran d’un màxim de 7 nens distribuits per edats amb atenció personalitzada de les professores.
  • Horari: de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00h, amb permanències d’una hora abans. També hi ha la possibilitat d’assistir per setmanes, quinzenes o mitja jornada.
  • Servei de menjador: menú equilibrat suministrat per Catering Alcalà.

Les activitats que El Petit Panda desenvolupa als casals, tenen com a finalitat que els nens gaudeixin i desenvolupin la seva competència llingüística, tan en xinès com en anglès, sigui quin sigui el seu punt de partida, respectant els ritmes d’aprenentatge i procurant una atenció personalitzada. Creem un espai on el nen es sent tranquil, estimat i on l’aprenentatge es produeix de forma natural.

Cada nen, partint del seu nivell, aconseguirà, amb la immersió una ràpida millora del coneixement de l’idioma i de les dues cultures.

Setmanalment, hem organitzat un fil conductor que ens ajudarà a mantenir l’atenció i l’interès del nen, durant tot el mes: astronautes, dracs, bruixots, avatars i superherois ens acompanyaran a l’aventura!.

T’apuntes tu també?. T’esperem!

Descarrega’t tarifes i formulari d’inscripció: El Petit Panda – Campament d’estiu BCN 2015

El petit pandaInternational Summer Camp – Are you ready?

Articles relacionats

Dóna-li una ullada a aquestes entrades