Blog

Nou! Let’s Play in chinese – Jocs interactius en xinès by El Petit Panda

por El petit panda en 1 diciembre, 2016 Sin comentarios

Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu, la base del nostre sistema d’aprenentatge és el joc i l’estímul positiu. Per això, pensant en les vacances de Nadal, hem desenvolupat una edició limitada d’un nou material educatiu basat en jocs interactius. Recomanat per a nens i nenes a partir dels 3 anys.

Amb la confiança de l’equip psicopedagògic de El Petit Panda, trobareu uns jocs que fomenten l’aprenentatge del xinès d’una manera divertida i estimulant, alhora que es treballa la concentració, la perseverança i valors com la igualtat, el respecte per l’altra o l’amistat.

Trobareu que tot el vocabulari està en xinès i anglès, per facilitar la comprensió i la participació dels adults.

Ah! No oblideu el vostre Pandapen. Funcionen amb el mateix que ja teniu. Com sempre, us podeu descarregar els nous àudios a la nostra web, d’una forma totalment gratuïta, fent clic aquí.

La col·lecció són quatre jocs de diferents nivells i graus de dificultat. Amb el Pandapen, posarem veu a les imatges, caràcters i frases. Al mateix temps ens ajudarà a saber si ho hem fet bé o ho hem de tornar a intentar. Podem escoltar o jugar i ho podem fer sols o acompanyats. Us detallem els jocs:

lets-play-in-chinese– Let’s play in chineseThe opposites: Trobarem els contraris amb imatges o caràcters xinesos.
– Let’s Play in chineseThe jobs: Qué fa servir el fuster?, Qui necessita la fusta? Trobem parelles amb preguntes i respostes.
– Let’s Play in chineseThe puzzles: Muntarem un puzle i després contestarem a les preguntes llegides i/o escoltades amb el PandaPen  amb un: veritat o mentida.
– Let’s Play in chineseAround the world: Descobrirem el món contestant preguntes sobre diferents països que ens envolten.

Els quatre jocs els podeu trobar en un pack al International Kids Center de Gràcia (Plaça de les dones del 36). El preu de tot el pack és 80€.

Els podreu adquirir al centre, a partir del dilluns 5 Decembre, tot i que els podeu reservar, a partir d’ara, en persona a les classes, per e-mail o telèfon.

Estem segurs que el gaudireu i que servirà també per fer més divertit el xinès en família.

Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb nosaltres.

Una abraçada
El Petit Panda

El petit pandaNou! Let’s Play in chinese – Jocs interactius en xinès by El Petit Panda

Entradas relacionadas

Echa un vistazo a estos posts