Blog

El Festival de Fanals Xinesos arriba a Barcelona!

per El petit panda el 16 gener, 2015 Sense comentaris

Us esperem al Festival de Fanals Xinesos del Fórum, a Barcelona.

Els espectacles de fanals tenen una llarga tradició a la Xina. El Festival de Fanals Xinesos és precisament una de les seves grans festes que se celebra al moment de la culminació de l’Any Nou Xinès (el 18 de febrer d’aquest any, segons el calendari lunar) i durant el Festival de la Lluna (a mitjans d’agost).

El Festival és una espectacular exposició de 500 figures gegants de seda, il•luminades al seu interior, que representen símbols i motius tradicionals de la cel-petit-panda-festival-de-faroles-chinosultura mil•lenària xinesa. Ocupa una superfície de 9.000 metres quadrats del Parc del Fòrum de Barcelona. Les 500 figures es reparteixen en 8 àrees temàtiques que combinen la cultura i tradició xinesa amb una zona en homenatge a l’herència cultural catalana de Gaudí, Miró i Picasso. 

L’exposició es visita de nit per contemplar la majestuositat i bellesa dels grans fanals il·luminats. Fantasia de colors, formes i cultura s’uneixen en aquesta mostra que et transportarà al Festival de Fanals que se celebra tradicionalment a la Xina des del segle I.

El Festival de Fanals Xinesos s’inaugura el 18 de desembre de 2014 i romandrà obert fins a mitjans de març.

Es pot visitar de dimecres a diumenge de 17:30h a 22:30h.

Per més informació:

http://www.festivaldefanalsxinesos.cat/

El petit pandaEl Festival de Fanals Xinesos arriba a Barcelona!

Articles relacionats

Dóna-li una ullada a aquestes entrades